“ PLATESTI 12 LUNI, PRIMESTI 15”


            
  “ PLATESTI 12 LUNI, PRIMESTI 15”
       La fiecare polita de asigurare a locuinteia AVANTAJ , incheiata pentru o perioada de 12 luni, clientul primeste automat 3 luni bonus.

Oferta speciala - Polita Avantaj
Principalele atuuri ale Polita Avantaj
Produsul se caracterizeaza prin complexitate, acoperind o serie de riscuri care iti ofera o siguranta reala:
- Riscuri standard asigurate: CUTREMUR, INUNDATII, ALUNECARE DE TEREN
- Riscuri suplimentare asigurate gratuit de Carpatica Asig: INUNDAŢIE, INCENDIU, TRĂSNET, EXPLOZIE, CĂDERE DE CORPURI, FENOMENE ATMOSFERICE, IZBIRE DE CĂTRE VEHICULE,  GREUTATEA STRATULUI DE ZĂPADĂ/GHEAŢĂ, AVALANŞĂ, APĂ DE CONDUCTĂ, FURT, VANDALISM, BUNURI (in limita a 10% din suma asigurata pentru locuinta).
Unicitatea acestui produs este COMPLETATA DE INTRODUCEREA in polita Polita Avantaj A ASIGURARII DE RASPUNDERE CIVILA, precum si de posibilitatea includerii in asigurare a anexelor gospodaresti.
Polita Avantaj este o polita la prim risc, cu conditii de asigurare explicite, din care vei intelege cu adevarat de ce acoperiri beneficiezi si in ce termeni, cu o modalitate de vanzare care permite completarea politei in doar cateva minute.
Cotatia de prima este de 0.1% din suma asigurata. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: