Comunicat Euroins

Stimati parteneri,

Va informam ca, potrivit Deciziei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 659/29.08.2013, EUROINS Romania Asigurare Reasigurare SA a fost sanctionata cu interzicerea temporara a practicarii asigurarii RCA.
Blocarea emiterii online a politelor RCA se va face in mod centralizat, in cursul zilei de azi.
Va aducem la cunostinta ca va ramane in continuare activa atat emiterea online a politelor CASCO, PROPERTY (HA), TRAVEL, MALPRAXIS, PAD, cat si emiterea letrica a tuturor contractelor de asigurare facultative.
Precizam ca toate politele RCA emise de companie pana la acest moment sunt valabile si ofera protectie asiguratilor pe toata perioada contractuala.
Autoritatea de Supraveghere Financiara a trasat patru masuri cu privire la daune si reclamatii, masuri care au fost deja implementate, astfel incat in cursul zile de azi vom informa Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara. Asteptam ca ASF sa constate implementarea acestor elemente si sa dispuna reluarea activitatii de ofertare, negociere si incheiere a politelor RCA de catre EUROINS Romania Asigurare Reasigurare SA in cel mai scurt timp posibil.
Va asiguram ca vom respecta toate obligatiile asumate in fata partenerilor si clientilor si vom continua sa le oferim produse competitive din toate celelalte clase de asigurare pe care EUROINS activeaza in Romania, activitate care nu este in nicio forma afectata prin decizia luata de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare SA
Departamentul Vanzari Directe si Intermediari

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: