Eveniment extraordinar: "Dinner at The Palace of Westminster"

           
                   Londra, 20 mai 2015, in cadrul Camerei Lorzilor a Palatului Westminster (Palatul Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii) –DESTINE Broker de Asigurare, cel mai dinamic broker de asigurari din Romania, a avut onoarea de a raspunde invitatiei Camerei Bilaterale de Comert si Industrie Romano-Britanice si a participa la un eveniment extraordinar avand ca scop sprijinirea mediului de afaceri in tarile partenere.
            Delegatiei DESTINE formata din Romeo Bocanescu, Director, Alina Preda, Director Dezvoltare si Viorel Preda, Broker General, i s-au alaturat Arjan Toor, Managing Director, Cigna Global IPMI si Nicolas Roubin, Head of Business Development, Europe Global IPMI, intarind si cu aceasta ocazie, strategiile de dezvoltare si implementare a parteneriatului international lansat oficial in Romania in data de 03.04.2015.
             "In cadrul evenimentului am avut placerea de a-l intalni pe Onorabilul Lord Lamont of Lerwick, gazda noastra oficiala, de a saluta si cunoaste reprezentanti ai mediului de afaceri roman, de a fi prezentati unor personalitati marcante: Baroneasa Emma Harriet Nicholson of Winterbourne si, ...de departe, cea mai incantatoare prezenta feminina, Printesa Marina Sturdza a Romaniei." -Romeo Bocanescu.
                "Am fost profund emotionat de discursul Ambasadorului Romaniei la Londra, Ion Jinga, un om de cultura desavarsit, apreciat la nivel international si care a primit anul acesta, in februarie, titlul de "Diplomatul anului". Am simtit cu totii, in cadrul acelei seri ..., istorice as putea spune, MANDRIE ca suntem ROMANI. Ma bucur ca am avut sansa de a-i multumi pentru contributie si sunt recunoscator DESTINULUI care a creat acest "tablou". -Viorel Preda
             "Prezenta DESTINE in cadul acestui eveniment este, mai presus de orice, o recunoastere a valorii companiei, o confirmare internationala a calitatii businessului si a profesionalismului echipei. In cel mai distins si respectat ambient, incarcat de istorie si rigori, ne-am integrat fara nici un efort. Produsul de asigurare internationala de sanatate Cigna a devenit un pasaport international de sanatate care promoveaza deopotriva garantia unor servicii medicale de excelenta si asistenta unui broker cu expertiza confirmata in plan national si international! "-Alina Preda

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: