Comunicat DAUNE.expert

Comunicat DAUNE.expert
privind situatia recuperarii daunelor de la societatea Astra Asigurari
Stimati Clienti,
Stimati Parteneri,
Dupa cum stiti, urmare a deciziei ASF publicata in MOf din 31.08.2015, Societatii Astra Asigurari i s-a retras autorizatia de functionare. Drept urmare Astra Asigurari nu mai poate subscrie polite de asigurare si nu mai poate
deschide/ instrumenta dosare de dauna de orice fel.
Consecinta imediata este ca toate daunele care vor avea loc pe portofoliul Astra Asigurari se vor transfera la Fondul de Garantare dupa declararea falimentului societatii (vezi decizie ASF, comunicat ASF si ghid ASF:http://www.asfromania.ro/…/4396-decizia-consiliului-asf-in-…;
http://www.asfromania.ro/consumatori/astra;
DAUNE.expert, serviciu profesionist de asistenta la dauna consecvent dedicat clientilor sai, pentru a veni in ajutorul celor care se vor afla in situatia neplacuta de a trebui sa parcurga formalitatile de recuperare a daunelor de la Astra Asigurari va prelua toate formalitatile necesare in numele clientilor sai.
Concret, in baza imputernicirii clientilor, DAUNE.expert va intocmi documentatia necesara constituirii dosarului de dauna care va fi inaintat Fondului de Garantare si urmarit pana la finalizarea lui. Pe parcursul acestui proces clientii nostri vor beneficia de asistenta si consilierea necesara pentru a avea parte de tratament conform principiului de despagubire la justa valoare a pagubei.
Situatii neplacute exista, noi suntem aici sa va ajutam sa treceti peste ele!
Echipa DAUNE.expert

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: