Ai nevoie de o Asigurare? Indiferent de răspunsul tău, ai dreptate!


ASIGURARI DE VIATA ,RCA, CASCO, DE LOCUINTA SAU DE CALATORIE

Indiferent că deţineţi o maşină, un apartament sau doar doriţi să va petreceţi vacanţa în afara ţării, primul lucru la care trebuie să vă gândiţi este asigurarea. Pentru o călătorie sau o vacanţă fără evenimente neplăcute sau pur şi simplu pentru siguranţa căminului dvs. vă prezentăm cele mai bune oferte la aigurarile de tip RCA, CASCO, de viaţă, de călătorie şi de locuinţă.
Ø  ASIGURARE RCA  si CASCO
În zilele noastre, maşina s-a transformat dintr-un lux, într-o necesitate. Fie că vrem să ducem copiii la şcoală, să mergem în vacanţe ori la serviciu, maşina ne satisface cu succes nevoile de transport. Deşi nedorite, incidentele rutiere neplăcute pot să apară oricând. De aceea, pe lângă asigurarea RCA obligatorie, este binevenită şi asigurarea CASCO. Aceasta oferă acoperire în cazul ori căror daune provocate autoturismului, inconştient sau nu. RCA-ul îşi dovedeşte utilitatea doar în cazul unei coliziuni. Poliţa RCA va oferi despăgubiri celui căruia i-au fost provocate daunele. CASCO oferă protecţie şi în cazul actelor de vandalism, al zgârieturilor şi a corpurilor care au căzut pe maşină. În general, maşinile care pot avea o poliţă CASCO au o vechime mai mică de 12 ani. Valoarea poliţei variază în funcţie de preţul de catalog al maşinii şi uzura acesteia. Preţurile asigurărilor RCA şi CASCO variază de la o companie de asigurări la alta.
Ø  ASIGURARE DE VIAŢĂ
Destine  oferă clienţilor săi o asigurare mixtă de viaţă. Cu ajutorul acesteia, asiguratul beneficiază de protective în caz de deces. De asemenea, la sfârşitul perioadei asigurării, beneficiarul primeşte o sumă de bani. Asigurarea oferă acoperire şi în cazurile următoare:
• Boli grave pachet I şi II
• Arsuri şi fracturi în urma unui accident • Intervenţii chirurgicale, indiferent de cauză • Incapacitate temporară de muncă, indiferent de cauză • Invaliditate parţial sau totală, indiferent de cauză.
Necesitate financiară
Detalii
Produs financiar recomandat
Existenţa de disponibilităţi financiare
Acces instantaneu la o anumită sumă de bani, pentru nevoi urgente
Cont Curent / Card bancar
Protecţie financiară individuală la riscurile personale
Înlocuirea venitului care dispare şi acoperirea cheltuielilor generate de produderea unui accident sau a unei îmbolnăviri
Asigurare de viaţă cu componentă exclusivă de risc / Asigurare privată de sănătate
Protecţia financiară a patrimoniului (bunurile deţinute & pagube poduse terţilor)
Avarierea sau distrugerea bunurilor personale, respectiv pagubele produse terţilor, diminuează averea prorpie prin cheltuielile efectuate cu repararea sau înlocuirea bunului afectat, respectiv despăgubirea reclamanţilor
Asigurări de bunuri /
Asigurări de răspundere civilă
Acumulare pe termen scurt / mediu
Capitalizarea de resurse băneşti pentru cumpărături / investiţii diverse
Depozite bancare / Fonduri de Investiţii / Alte plasamente
Resurse financiare suplimentare
Necesare la achiziţii de valori mari, în contextul unor disponibilităţi existente limitate
Credite / Leasing
Acumulare pe termen lung
Pentru finanţarea studiilor copiilor, consituirea unui fond privat de pensii
Asigurări de viaţă cu acumulare (garantată sau tip unit-linked), Pensie Pilonul II şi / sau III
Elemente de comparaţie
AUTOasigurare
Asigurare
Principiu
Presupune crearea unei rezerve băneşti individuale, pentru a fi utilizate în cazul producerii riscurilor („bani albi pentru zile negre”)
Presupune transferul consecinţelor financiare generate de producerea riscurilor altei entităţi (compania de asigurări de viaţă care plăteşte despăgubiri clienţilor asiguraţi)
Funcţionare
Economisire periodică (depunerea într-un cont bancar, de exemplu) a unei sume fixe de bani
Achitarea periodică către asigurator a unei prime de asigurare
Avantaj major
În cazul în care evenimentul pentru care au constituit fondul nu s-a produs, e posibilă utilizarea banilor în alt scop
Fondul de rezervă se crează instantaneu: după prima plată, întreg fondul de despăgubire (Suma Asigurată din poliţă) poate fi accesat la producerea riscului
Dezavantaj major
Fondul de urgenţă se crează gradual: riscul se poate produce înainte ca rezerva să ajungă la dimensiunea dorită
Dacă nu se produc riscurile pentru care s-a achiziţionat poliţa, banii plătiţi sub forma de prime de asigurare sunt „pierduţi”
• Clădiri de tip B, cu pereţii exterior din materiale nesupuse unui tratament termic ori chimic. Suma asigurată este 10.000 de euro.
• Repatrierea medicală, în scopul tratării diverselor afecţiuni;
• Intervenţii dentare;
• Transportul corpului neînsufleţit la domiciliu.


În plus, în funcţie de opţiunea aleasă se vor acoperi şi cheltuieli pentru vizita rudelor ori repatrierea minorilor. Tot la Destine  găseşti asigurare de viaţă cu econimisire pentru copii, astfel încât să poţi aigura întregii familii siguranţa unui viitor mai bun.



Iar pentru mai multă exactitate, te invit să parcurgi următorul Tabel:

Informaţii suplimentare:
1.      Componente principale ale asigurări de viaţă:
-         Componenta pură de risc: generează despăgubiri în caz de Deces (accident / accident şi boală), Invaliditate (permanentă, din accident / accident şi boală), Incapacitate de muncă etc.;
-         Componenta de capitalizare: contribuie la acumulare graduală de resurse financiare până la maturitatea poliţei; poate lua forma economisirii cu dobândă garantată, sau a plasamentelor în fonduri de investiţii (tip unit-linked).
2.      Analiză comparativă – metode de management a riscurilor:

Ø  ASIGURARE DE LOCUINŢĂ
Lipsa Asigurării Obligatorii pentru Locuință (PAD) poate fi amendată cu sume cuprinse între 100 și 500 lei.
1. Asigurarea obligatorie a locuinţei, care acoperă 3 situaţii: cutremur, inundaţie în urma fenomenelor naturale şi alunecări de teren. Locuinţele se împart în 2 categorii:
• Clădiri de tip A, construite cu structură de rezistenţă din betonarmat, lemn sau metal, cu pereţii exteriori din materiale obţinute în urmă unui tratament chimic şi/sau termic. Pentru acestea, suma asigurată este 20.000 de euro.
2. Asigurarea facultative a locuinţei. Printre altele, aceasta oferă protecţie împotriva: furt, incendiu, explozie, grindină, cutremur, alunecări de teren etc.
În căutarea dvs. de a găsi cele mai bune preţuri pentru asigurarea obligatorie de locuinţă Destine Fetesti  vă vine în întâmpinare cu cea mai bună ofertă. Tarifele nu conţin adaos comercial .
Ø  ASIGURARE DE CĂLĂTORIE
Asigurările de călătorie sunt şi ele extrem de utile. La Destine, graţie asigurării medicale pentru călătorii în străinătate, oricine poate avea o vacanţă liniştită. O astfel de asigurare oferă protecţie în următoarele cazuri:
• Îmbolnăviri sau accidente, când asistenţa medicală este obligatorie;
In cazul în care planurile vă sunt date peste cap de evenimente neprevăzute, este bine că întotdeauna să aveţi un plan de rezervă. 

În concluzie, ai aflat acum care e răspunsul tău la întrebarea  

- „Ai nevoie de o asigurare ?

- Bravo, AI DREPTATE !




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: