Denuntare polita de asigurare de la City Insurance

    In data de 9 Februarie 2022, Tribunalul Bucuresti a pronuntat deschiderea procedurii de faliment pentru Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance SA. Ca atare, pe data de 11 mai 2022, polita ta de asigurare incheiata la City inceteaza de drept, conform prevederilor legale in vigoare.
   Pentru a denunta polita de asigurare de la City Insurance si a recupera banii pe perioada nefolosita este necesar sa parcurgeti pasii de mai jos si veti primi banii in cont (nu este specificat in procedura in cat timp).
 Atentie:
    Pot fi denuntate doar politele pentru care NU sunt inregistrate daune, in perioada anterioara datei denuntarii.
    Pasi de facut pentru denuntarea politelor: 
   1. Se completeaza cererea de denuntare (descarcaCERERE NR 1) si se trimite pe adresa de e-mail dedicata: denuntare@CITYinsurance.ro 
    2. Se completeaza cererea de plata ( descarca - ANEXA 9) pentru restituirea primei si impreuna cu documentele de mai jos, se transmit pe e-mail, la adresa cerere.plata@fgaromania.ro 
      - împuternicire / Procură, dacă este cazul;
      - copie act identitate; 
      - copie poliță de asigurare;
      - copie dovada plății primelor de asigurare; 
      - dovada denunțării contractului de asigurare înregistrată / transmisă la asigurător (de la punctul 1, dupa ce primiti un numar de inregistrare). 
       FGA va inregistra cererile de plata si le va analiza in ordinea primirii si inregistrarii.
       Alte precizari: - in cazul politelor RCA, dupa denuntare, trebuie sa faceti alta asigurare la companiile ramase si la preturile actuale. Din pacate, nu se poate face compensare. 
      De mentionat, calculul restituirii de prima se va face proratat lunar (cu alte cuvinte, prima achitata se imparte la numarul de luni pentru care a fost emisa polita, si se restuituie diferenta doar pentru lunile intregi ramase neasigurate). 
     - daca nu faceti aceasta denuntare, polita este valabila pana pe data de 10.05.2022(inclusive)
     - aceasta denuntare nu este obligatorie.
 Cu orice alte informatii sau daca doriti sa incheiati alta asigurare, va rugam sa ne contactati: 0722 439 216 sau  aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pașii care trebuie urmați pentru a deveni asistent in brokeraj și a accesa sistemul de carieră în cadrul companiei DESTINE BROKER DE ASIGURARE sunt: